miercuri, 31 octombrie 2012

Campanie: Scrie aici cu ce te-a ajutat Părintele Arsenie Boca!

Iniţiez pe această pagină un fel de campanie prin care doresc să aflu - sunt sigur că nu doar eu -, atât cât se poate, cele mai noi mărturii despre Părintele Arsenie Boca, Sfântul Ardealului, din inima celor care au fost ajutaţi, într-un fel sau altul, de acest mare sfânt. Toate aceste mărturii, cât şi altele, vor fi publicate într-o CARTE!

Nu uitaţi şi de sondajul din dreapta blogului cu privire la canonizarea Părintelui Arsenie Boca. Mai jos, câteva mărturii postate în urmă cu ceva vreme de cititori ai vechiului blog:

cerga spune:
0
0

Rate This
AM AVUT NOROCUL SI FERICIREA SA AJUNG INTR-UN COLT DE RAI,LA MORMINTUL PARINTELUI ARSENIE BOCA IN ANUL 2011 SI AM VIZITAT SI CHILIA SF IOAN,NU STIU CUM SA VA SPUN DAR SIMTEAM CA PLUTESC,CA IMI LINISTESC SUFLETUL,CA PLUTEAM ERA CEVA INEDIT.M-AM RUGAT LA SFINTUL PRINTRE ALTELE SA MA AJUTE SA MA LAS DE FUMAT.CU MINA PE INIMA VA SPUN CA MINUNEA S-A INTIMPLAT ,AM MERS SA AI MULTUMESC SFINTULUI SI MA ROG SI ACUM SA MAI AM OCAZIA SA AJUNG LA MORMINT SI SA STAU SA MA ROG IN LINISTEA ACEEA UNDE NU SE AUDE NICI MUSCA ,ACOLO E CEVA DIVIN,E CEVA CE NU SE DESCRIE IN CUVINTE,CEVA FERMECATOR SFINTUL ARDEALULUI PARINTELE ARSENIE BOCA.
  1. adam marilena spune:
    0
    0

    Rate This
    Intr-adevar,minunate intamplari in care parintele Arsenie Boca ne ajuta,ne arata ca este prezent ,este alaturi de noi in cele mai grele incercari,am simtit-o si eu de nenumarate ori si multumesc bunului Dumnezeu ca a facut posibil acest lucru.
  2. roxette spune:
    0
    0

    Rate This
    Referitor la ajutorul Parintelui Arsenie, ma vad datoare sa amintesc o intamplare, astazi in ajunul zilei sale de nastere. Eram cu soltul in masina si ne deplasam pe un drum de tara si cand am ajuns in dreptul unui sat din masina a iesit un fum alb si s-a oprit. Motorul era mort. Ne-am speriat. Eram departe de orasul in care locuim, in sat nu cunosteam pe nimeni si nici nu mai stiu daca aveam semnal la mobil. Aveam la mine o poza cu parintele Arsenie (pe care o port mereu cu mine) si m-am uitat la el si l-am rugat sa ne ajute. Nu au trecut nici 5 minute si apare un taximetrist care se ofera sa ne tracteze pana in oras contra unei sume modice. Parintele ajuta intotdeauna la nevoie!
    O alta intamplare pe care am sa v-o povestesc pe scurt, fara a intra in detalii este urmatoarea: sotul meu si-a pierdut portmoneul cu actele si cu banii. Nu avea multi bani la el dar avea multe acte, inclusiv actele de la masina, etc, acte care unele ar fi fost greu de refacut. Ne-am rugat la Parintele Arsenie si la Sf Mina (Sf Mina este pentru lucrurile pierdute) ca sa ne ajute sa recuperam actele. Si am recuperat intr-adevar portmoneul sotului intact, cu absolut toate actele. In portmoneu avea si o poza a Parintelui Arsenie si o iconita a Maicii Domnului. Parintele face minuni!
    Poate o sa auda si conducerea bisericeasca de minunile Parintelui Arsenie si de minunile altor sfinti necanonizati, cum este Parintele Cleopa, incat sa se decida sa-i canonizeze?! Nu stiu ce mai asteapta?! Minunile curg valuri de la acesti doi sfinti si conducerea bisericii nu ia nici o masura?! E trist ca nu stim sa ne apreciem mostenirea spirituala, ca nu stim sa ne respectam sfintii romani?!
    viorica chitila spune:
    0
    0

    Rate This
    am ajuns la mormintul parintelui arsenie boca pe 8 aug 2012,a fost ceva inedit pt mine ,ceva ce nu se poate explica in cuv. ce am simtit atunci si dupa ce am plecat am fost condusa de spiritul parintelui pina la man lainici unde am poposit. multumesc parintelui arsenie pt ajutorul dat pina acum si cel viitor.

Introdu e-mailul pentru abonare:

44 de comentarii:

  1. ce stiti despre scrisoarea care se face catre Parintele Arsenie Boca? se scrie o scrisoare catre Parintele,se ia apoi intre palme si te rogi in fata iconei Maicii Domnului cu lumanare aprinsa,apoi ii dai foc,iar la cenusa scrisorii spui de 9 ori TATAL NOSTRU.te va ajuta foarte mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă, nu umblaţi cu vrăjitorii dintr-astea! Unde aţi auzit vreodată pe cineva că sfîntul părinte Arsenie Boca îndemna la astfel de giumbuşlucuri!? Sunt convins că este mîhnit pentru că cei rămaşi în urmă, cărora le-a propovăduit rugăciunea, postirea şi despătimirea, este mîhnit, spun, pentru că oamenii caută spre artificii nedemne de învăţătura lăsată nouă şi, culmea, făcînd lucruri improprii omului înduhovnicit şi îndemnînd la practici în chiar numele sfîntului nostru drag! Mă trec frisoane, lăsaţii prostiile, oameni buni că atragem mai degrabă mînia lui Dumnezeu!!! Slavă lui Dumnezeu Cel în Sfîntă Treime lăudat :)

      Ștergere
    2. http://www.youtube.com/watch?v=pe1DWsrC5U8

      Ștergere
    3. Eu vreau sa va zic ca am fost foarte bolnava pe pat si acum lucrez in aldershot

      Ștergere
  2. Si eu am simtit puterea si prezenta Sfantului Parinte!In noiembrie 2012 am trecut printr-o perioada foarte grea,nu am sa intru in detalii,dar am avut niste probleme a caror rezolvare nu o gaseam sub nici o forma.Slabisem foarte mult,m-am consumat enorm,am ajuns sa am insomnii,am inceput sa ma rog parintelui Arsenie.Rugaciunile mele erau mai tot timpul insotite de lacrimi,am ajuns in stadiul in care aceste rugaciuni indreptate catre el sa fie unica alinare,in speranta ca situatie critica se va indrepta.Nu mai aveam nici resurse materiale pentru a merge la mormantul Parintelui.Am imprumutat bani,pur si simplu simteam nevoia sa merg acolo,parca ceva ma chema...in zilele dinaintea pelerinajului am intampinat iarasi cateva probleme,cu greu am ajuns acolo unde,pur si simplu am intrat intr-o alta lume.Momentele acelea au fost de nedescris,nu am mai vazut pe nimeni in jurul meu,simteam ca sunt doar eu si El.Am urcat pana la pestera unde se ruga,pestera sapata de Sf Ioan.Am simtit acolo o energie,insotita de nevoia de a plange...cu greu mi-am revenit.Cand am iesit din pestera a inceput sa ninga foarte tare,a nins aproximativ 2 minute,parca ar fi fost un semn din partea lui.M-am intors acasa plina de speranta si simteam o asa usurare,de parca cineva mi-ar fi luat o mare greutate de pe umeri.In nu mai mult de 2-3 saptamani s-au rezolvat problemele pe care le aveam intr-un mod neasteptat.Parintele Arsenie Boca mi-a fost alaturi in acea perioada grea prin care am trecut si sunt sigura ca tot el a contribuit la solutionarea problemei mele.Toate astea ,bineinteles,cu Voia Domnului.
    Canonizarea parintelui Arsenie,nu e doar ceva ce "ar trebui sa se faca", ci e ceva de care avem cu totii nevoie:"“Ma duc, dar de acolo de unde ma voi duce, am sa va ajut mult mai mult decât am facut pâna aici”.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anul trecut (2012), citeam in autobuzul care ma ducea la munca din cartea "Margaritare duhovnicesti" - din invataturile Parintelui Arsenie Boca. Sunt catolica, dar iubesc ortodoxia. Pe fetita mea am botezat-o Siluana, pt ca iubesc mult acest sfant. Amandoua suntem catolice, asa a fost sa fie pe linie de familie... Cum citeam la carte, femeia de langa mine vede si-mi zambeste spunandu-mi ca e o carte minunata, intram in discutie, pret de 5 statii ajungem sa ne spunem atat de multe, incat am aflat ca in Bucuresti (de unde sunt eu) exista moastele Sf. Siluan, de care nu numai ca nu ma gandisem, dar nici nu speram la asa un dar! Parintele Arsenie Boca mi-a asezat, asadar, pe drum, un om prin care a lucrat ca eu sa ajung la moastele Sf. Siluan, iar asta este o mare minune! Sigur ca de atunci si pana azi am aflat inca multe altele, dar intamplarea pe care v-am descris-o parca ar fi deschis un robinet de intamplari mici dar incarcate de VIATA!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost la mormantul parintelui Arsenie cand nu stiam foarte multe despre el, cand nu cunosteam puterea lui cea mare si binecuvantata. Era prin 2007. Imi doream foarte mult sa cunosc si sa ajung la o anumita persoana. Poate parea banal, dar cred ca, desi nu eram constienta de ceea ce insemna ajutorul lui, parintele m-a ajutat sa cunosc aceasta persoana si nu numai. Ii multumesc din inima si lui si Maicii Domnului si Sfantului Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir pentru tot ajutorul dat cu aceasta ocazie si nu numai. Ceretii ajutorul negresit oricand, oriunde v-ati afla, parintele va vede, va aude si va ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a arătat PRĂPASTIA URIAȘĂ dintre credință și biserică!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA,MULT ADEVAR SPUI,INSA PE MINE MA GRAMANTA CA TOT PARINTELE A SPUS:lITURGHIA MAI TINE LUMEA!cRED CA SUNT INCA SI PREOTI ADEVARATI,INSA, DIN PACATE, MULTI,FORTE MULTI PREOTI NU AU NICI CEA MAI MICA LEGATURA CU LUMEA SPIRITUALA.

      Ștergere
  6. Din tot ce i am cerut nu ma ajutat deloc , material ,asa gindeam la inceput , dar ma ajutat si ma ajuta cu tot cei de folos pt sufletu meu ... multumeac Parinte Arsenie

    RăspundețiȘtergere
  7. Si familia si casa mea sunt aparate si protejate de Sfantul Parinte Arsenie Boca. Anul acesta a fost prima oara cand am ajuns la mormantul sfant. Prima oara am plecat de acolo cu o teama, imi era teama ca nu sunt suficient de credincioasa astfel incat sa fiu vrednica de ajutorul Parintelui.Imi era teama sa-i privesc si poza, imi era teama de ochii sai. A doua oara in schimb, aproape sa ajungem de poarta manastirii, am avut o viziune ( am vazut usa casei mele pe interior si deasupra ei, poza Sfantului Parinte, mare, pe perete ),I-am spus imediat sotului ca asta trebuie sa facem cand ajungem acasa, poza trebuie sa stea acolo, deasupra usii de la intrare. Am ajuns la Manastire, ne-am rugat la Sfantul Parinte si cand ne-am oprit sa aprindem lumanari nu mai era nici un loc liber sa pui nici macar o lumanare.. Eu toate topite, unele peste altele, lumea venea,isi facea loc pentru o lumanare, doua si pleca. Atunci m-am apucat sa strang lumanarile topite si sa fac putin loc. In tot acest timp in care eram cu mainile pline de ceara, o gargaritza nu s-a miscat de pe mana mea. Sunt convinsa ca Parintele a stat acolo cu mine sa-mi multumeasca parca pentru ceea ce faceam. Dupa ce am plecat de acolo, pe drum, s-a stricat masina, scotea fum la o roata. Era spre seara deja si pana la Sibiu mai aveam de mers. Nu gaseam nici un service si habar nu aveam ce putea sa aiba masina. Deodata am vazut scris mare pe acoperisul unei case ''service auto''. Ne-am oprit acolo, era un singur mecanic, foarte amabil si serviabil. S-a uitat, a scos roata, a scos rotile, nu avea masina nimic. La sfarsit il intrebam cat ne costa si el nu a vrut sa ne i-a bani.I-am spus sotului meu sa-i dea totusi 50lei pentru ca s-a deranjat. Mecanicul primeste banii, sufletul ii rade si spune'' Multumesc, in seara asta pot sa ies cu familia mea la o pizza''. Am plecat si masina n-a mai avut nimic de atunci.Sunt din nou convinsa ca Sfantul Parinte ne-a indrumat pasii pt ca familia aceea sa petreaca impreuna acea seara si poate chiar si-au rezolvat niste probleme. La ceva timp dupa ce am ajuns acasa, am avut un vis in care un diavol, o aratare ingrozitoare nu-mi dadea pace, ma alerga si ma chinuia.Am inceput sa ma rog in somn dar rugaciunile nu-mi veneau in minte si atunci mi-a aparut in vis poza Parintelui deassupra usii mele. Am inceput sa-l strig pe Parinte cat am putut de tare. Si a venit. M-a luat de mana, m-a privit in ochi , a facut un semn catre aratare, a zis ceva incat acela s-a ghemuit, s-a facut negru si a disparut. S-a intors spre mine si il priveam in ochi, nu-mi mai era teama, si mi-a spus cu voce blanda, calda. ''Striga-ma si te voi ajuta, cand ai nevoie, doar striga-ma si am sa vin sa te ajut.'' M-am trezit, am constientizat ce mi se intampla , mi-a zambit sufletul si de atunci oriunde as fi, oriunde m-as duce, stiu ca Parintele este cu mine si cu familia mea. Asa sa va ajute Bunul Dumnezeu si Sfantul Parinte sa vegheze asupra caselor voastre si familiilor voastre. Amin

    RăspundețiȘtergere
  8. Sfantul Parinte Arsenie, m-a ajutat sa imi sustin licenta si implicit sa o i-au. Este un Parinte minunat, daca ne-am ruga in fiecare zi am fi mult mai fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am fost la mormanul preotului monah Arsenie Boca, a fost o adevarata binecuvantare ,ne-am intors incarcati cu multa energie ,optimism iar problemele de sanatate au disparut cu desavarsire Ii multumesc zilnic parintelui Arsenie Boca prin aceasta miraculoasa rugaciune ,,Preot monah Arsenie trimite-mi duhul tau paznic si da-mi sanatate si liniste,departeaza de la casa mea necazurile si suferintele ca ai duh sfant "In opinia mea Praintele Arsenie Boca merita canonizat .

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe parintele Arsenie il cunosti prin simplu fapt ca-l vizitez la mormant, acolo mi s-a umplut sufetul de o mare si inexplicabil[ liniste, unde traiesti o experienta a rugaciunii care curge fara sa sti sa te rogi, de contopire cu divinitatea. Nu a fost nevoie sa cer nimic, simpla prezenta in acel loc a fost suficient pentru a te transforma. Nu a fost nevoie de cereri speciale, pentru ca acolo te umpli de o liniste covarsitoare, in care problemele cotidiene sunt efemere, simti nevoia sa ramai in acel loc. Daca cineva mi-ar fi spus de asemenea trairi, bineanteles ca nu asi fi crezut, dar am trait sentimentul ca sunt foarte aproape de Dumnezeu, ca nu am nevoie de nimic din aceasta lume. Este un mister ce traiesc de fiecare data, nici nu vreau sa-l explic ci doar sa-l retraiesc, si asta ma face sa ma duc la Prislop de fiecare data cand pot.Acolo la mormant, am simtit un duh de rugaciune, o transformare a inimi ce nu poate fi descrisa in cuvinte, cei care au mers acolo stiu despre ce vorbesc, imi doresc ca oameni sa traiasca o asemenea experienta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte frumoasa descrierea sentimentelor si trairilor pe care-l simtim toti cei ce l-am vizitat pe parintele Arsenie.Numai cine ajunge acolo poate fii de acord cu noi.

      Ștergere
  11. Am auzit de Sfantul Arsenie Boca de la cumnata mea...eu atunci ma rugam mult Sfantului Nectarie Mare Facator de Minuni .Indata cum am auzit de Sfantul Arsenie Boca nu am incetat sa citesc acatistul...ma linisteste,imi da putere, incredere in mine...il simt aproapte ca si cum m-ar asculta ...mi-a venit in ajutor de cate ori l-am rugat si am avut nevoie de El, alaturi de alti sfinti...Bunul Dumnezeu, Maica Domnului , Sfantul Nectarie, Sfantul Arsenie Boca, Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Nicolae, Sfantul Mina...Pentru a fi ascultati de Sfinti nu trebuie decat sa avem credinta si rabdare ...Pentru cine m-am rugat nu a durat mul timp si Domnul si-a facut prezenta ajutandu-ma...Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma ajuta continuu de cand am aflat despre Viata si Invataturile Sfantului Arsenie Boca. Ii simt prezenta in tot ce fac cu privire la reconstructia Romaniei, din toata punctele de vedere. Pentru ca " este cel care s-a pus chezasie pentru invierea Neamului din care el s-a ivit, din care a fost chemat ". http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/9923-Este-cel-care-s-a-pus-chezasie-pentru-invierea-Neamului-din-care-el-s-a-ivit

    http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/10177-Campanie-Scrie-aici-cu-ce-te-a-ajutat-P%C4%83rintele-Arsenie-Boca!

    RăspundețiȘtergere
  13. Si familia noastra este datoare parintelui Arsenie!anul trecut am fost la mormantul parintelui pentru a ma ruga dansului.De aproape 4 ani sufar de ameteli puternice la care nici un medic nu le gaseste leac.Anul trecut in primavara am fost sa ma rog parintelui spunand ca la el imi este toata nadejdea.Am plans la mormant si am plecat de acolo impacata stiind ca ceva bun se va intampla.Dupa catva timp am aflat ca sunt insarcinata.Mai avem 2 copii dar parintele Arsenie ne-a mai trimis unul.O cheama Ziana ...cum il chema si pe parinte inainte!Starea de sanatate nu mi s- a ameliorat dar,fetita e sanatoasa si bucuria ochilor nostri.Multumim parinte!

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca el nu a vrut sa fie canonizat , de ce sa facem ceva impotriva vointei lui ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Cine nu a simtit ceva divin sau de nedescris in cuvinte din cei care au vizitat mormantul Sf.Parinte Arsenie,vorbesc dintre cei cu credinta,putina smerenie si dorinta de a-l cunoaste pe parinte.Eu l-am cunoscut mai intai din cartile lui apoi vizita la mormantul lui a fost mai mult decat o minune,trairi amestecate pe care le poti simti doar in preajma unui sfant.Sotul meu era f.bolnav,recent operat si aveam mari emotii ca n-o sa reziste la coada imensa pt a atinge crucea parintelui.Nu numai ca a rezistat dar cand a atins crucea lui era un om perfect sanatos si a reusit fara probleme sa urce si la chilia sf.Ioan de la Prislop.Dar mai vreau sa spun ca din acel moment Parintele meu drag pe care -l iubesc f.mult ne-a ajutat ajutat in multe momente grele din viata noastra si cu multa evlavie pt el si Sf.Nectarie i-am numit protectorii casei mele.Cu ajutorul lor si prin mijlocirea lor vom reusi sa trecem peste toate greutatile si incercarile din viata noastra.Doamne tie iti multumim pt toti sfinti pe care ni i-ai lasat sa ne indrume pe calea credintei.Doamne ajuta tuturor si lumineaza-ne pe noi intunecatii.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pe mine m-a ajutat sa ma las de fumat,m-a scapat de atacuri de panica crunte..m-a invatat ce inseamna Dumnezeu. De fapt..cred ca m-a ajutat si ma ajuta cat o sa traiesc..chiar si dupa. Ii simt prezenta. Simt ca ma cearta..simt ca ma impaca. E foarte important pentru familia mea..iar bunica mea a avut marea sansa de a-l cunoaste.

    RăspundețiȘtergere
  17. M-a ajutat sa ma las de fumat, m-a vindecat de fobii, m-a vindecat de bufeuri de caldura...m-a intarit in credinta!

    RăspundețiȘtergere
  18. De multi ani imi doream sa ajung la Prislop la Mormantul parintelui Arsenie Boca! In toamna acestui an (in septembrie dorinta mi s-a indeplinit). Impreuna cu 12 persoane credincioase si iubitoare de manastiri ne-am rugat in biserica veche, la mormantul Parintelui, la Pestera si la Izvor. Nu am mers acolo pentru vreo problema speciala si nici nu am cautat minuni. Am lasat in biserica veche un pomelnic in care ceream ajutor pentru editarea cartilor mele( poezie religioasa ortodocsa) tiparite in tiraje mici. Cand s-au implinit 4o de zile am aflat ca una dintre poeziile mele(cea mai iubita de mine si de cititorii mei aparuse in luna iunie intr-o carte ce poarta numele "Darul lui Dumnezeu pentru poporul care striga parintele Arsenie Boca marturii de data recenta" editata la editura Cristimpuri din Ploiesti in 9000 de exemplare . Intr-o notita din carte se face afirmatia(neadevarat) ca ar fi scrisa de parintele Arsenie Boca. Se pare ca parintele nu a suportat nedreptatea si a dat-o pe fata! Ii daruiesc poezia "Iti multumesc Doamne" parintelui Arsenie Boca cu drag dar nu celor care fac bani din texte culese de pe internet! Am convingerea ca parintele ne ajuta daca mergem acolo si ii certem ajutorul.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acum multi ani, pe vremea cand m-am hotarat sa ma spovedesc si mi-am gasit duhovnic am cumparat o carte: "Tinerii, familia si copiii crescuti in lanturi" scrisa de parintele Arsenie Boca. Nu stiam cine este si nici nu am aflat decat cativa ani mai tarziu. Am citit-o si la acea vreme m-am speriat afland cat demulte pacate facem si cat de greu este sa ne mantuim prin casatorie. Credeam ca nu voi reusi niciodata sa ma apropii macar de ceea ce scria. Am abandonat cartea. Dupa ce m-am casatorit si am ramas insarcinata, avand multe probleme cu sarcina si cu sanatatea, la un moment dat nu stiam daca voi reusi sa mai ajung sa dau viata copilului sau voi pieri si eu. M-am rugat disperata parintelui, am cautat multe informatii despre el, am scris pe un biletel pe care l-am ars rugamintea mea. Am nascut copilul si m-am vindecat. La cateva luni de la nastere, avand probleme de 10 ani cu coloana, nu mai puteam merge in picioare. Abia calcam pe varfuri, calcaiele nu le mai puteam pune in pamant. Am aflat de pe facebook ca o cunostinta din Timisoara urma sa mearga la mormantul Parintelui (eu fiind din Bucuresti). A doua zi eram programata la RMN la coloana. Am sunat-o si am rugat-o doar putin sa se roage si pentru mine cand va ajunge acolo sa nu ajung sa ma operez atunci la coloana deoarece aveam copil de cateva luni si trebuia sa am grija de el, sotul lucra intraga zi. In gandul meu ma rugam parintelui Arsenie si Maicii Domnului ca daca Dumnezeu vrea sa ma operez mai bine sa imi mai dea un copil (am nascut prin operatie cezariana prima data) decat o operatie la coloana sau in alta parte. In mod miraculos, de cand cunostinta mea a ajuns la mormatul Parintelui Arsenie durerile au disparut, iar la RMN totul era perfect, desi aveam o discopatie de 10 ani si se banuia o hernie de disc. Clar oasele si cartilajele nu se puteau aseza singure la loc intr-o singura zi. Dupa cateva luni am ramas insarcinata cu al doilea copil, fara a planifica acest lucru. Medicul imi sugera la fiecare control sa fac avort deoarece imi riscam viata. A fost o sarcina cu multe probleme, am fost la un pas de moarte si eu si copilul deoare vechea cicatrice se putea desface in orice moment. Am avut contractii regulate, zilnic, de la 5 la 8 luni. Atunci m-am rugat iarasi parintelui sa inceteze contractiile care riscau sa-mi rupa uterul si m-am dat pe burta cu apa de la izvorul sau de la Manastirea Sambata, adusa tot in mod miraculos de niste prieteni din Constanta. Contractiile au incetat definitiv. In acelasi timp m-am si uns cu mir de la candela Sfantului Necatarie de la Manastirea Radu Voda pe cicatrice si am spus zilnic Acatistul Sfantului Nectarie o perioada. Am ajuns la termen si am nascut cu bine. Medicii spuneau ca am avut mare noroc ca nu am murit. Eu stiu ca a fost ajutorul parintelui, al Maicii Domnului, al tuturor sfintilor carora m-am rugat. Sper sa ajung si eu vreodata cu familia la Prislop.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A trecut un an de cand am auzit pt. prima data in viata mea de Prislop si implicit de parintele Arsenie B. Am ajuns si la mormant. A fost exact asa cum au descris cei care au fost acolo. O mare de liniste si pace. Nu pot sa spun neaparat ca am trait o minune dar m.am schimbat f. mult. Am si citit f. multe despre Parintele. Plang mult cand citesc sau aud vorbindu.se de dansul. L-am si visat. Sper din suflet ca stie ca exist si ma va ajuta sa fac lucruri bune si pe placul Bunului Dumnezeu. Sa fiu o mama si sotie vrednica si Dumnezeu sa ma ajute sa fiu exemplu pt. toti din fam. mea si prin purtarea si rugaciunile mele sa fim toti luminati si mantuiti. Dumnezeu sa ne ajute si parintele Arsenie sa mijloceasca pt. noi. Cred cu tarie ca a fost un trimis a lui Dumnezeu pe pamant romanesc. Multumesc parinte ca existi si te rogi pt. noi!

      Ștergere
  20. Brosura GRATUITA Mesajul și strădania de o viaţă a PĂRINTELUI ARSENIE BOCA, „Sfântul Ardealului” pentru români
    Am încredere că nu vom tipări doar vorbe ci "CUVINTE VII" ale Părintelui Arsenie Boca, care, însoţite de duh sfânt vor putea face MINUNI uhovniceşti.
    CRED asta în adâncul sufletului meu pentru că eu, cea de azi, sunt o astfel
    de minune şi din nepăsare m-am întors la milostenie, din egoism la altruism, din necunoaştere la înţelegere, din voia mea la voia Domnului
    Dupa ce am cunoscut influenţa nemăsurată a ajutorului lui Dumnezeu prin
    Părintele Arsenie şi după ce am primit gând drept de studiu asupra scrierilor
    acestui mare sfânt al românilor, am simţit un îndemn de a propovădui sfaturile şi invaţămintele Părintelui Arsenie.
    TOȚI suntem chemaţi la APOSTOLAT, la propovăduire şi făra gând de mărire ori dorinţe deşarte ÎNDRAZNESC să vă adresez o RUGAMINTE, un îndemn
    "HAIDEȚI să facem cunoscute cele mai profunde învăţături duhovniceşti şi
    strădanii de o viaţă ale Părintelui Arsenie BOCA
    - Ascultati brosura audio-video online - http://www.youtube.com/watch?v=pwik4PFRik8
    - Descarcati brosura video pe PC - http://pro-romanesc.ro/Brosura_Mesajul_Pr_Arsenie_Boca_pentru_romani.pdf
    - Trimiteti adresa postala la office@pro-romanesc.ro ca sa va expediem GRATUIT un set de 50-70 brosuri tiparite sa le impartiti cunoscutilor si credinciosilor din parohia de care apartineti, cu acordul preotului paroh
    Doamne ajuta !
    https://www.facebook.com/pages/Arsenie-Boca-Cuvinte-vii/193047860819591

    RăspundețiȘtergere
  21. Parintele Arsenie este cu adevărat sfânt! Mie mi-a schimbat existența, mi-arătat calea pe care sa merg si mi-a dăruit cel mai minunat baietel pe numele de Matei Gabriel! Rugati-va cu credință adevarata si va fi mereu lângă sufletul vostru! Amin

    RăspundețiȘtergere
  22. Parintele Arsenie este cu adevărat sfânt! Mie mi-a schimbat existența, mi-arătat calea pe care sa merg si mi-a dăruit cel mai minunat baietel pe numele de Matei Gabriel! Rugati-va cu credință adevarata si va fi mereu lângă sufletul vostru! Amin

    RăspundețiȘtergere
  23. Am reusit si eu dupa un an de zile, cu ajutorul bunului Dumnezeu, a Maicii Domnului si a Parintelui Arsenie Boca sa ajung la Manastirea Prislop, intr-o mare zi de sarbatoare, a Sfantului Prooroc Ilie, despre care este scris ca este Inaintemergator al Celei de-a Doua Veniri a Domnului pe pamant. Am participat si la Sfanta Liturghie, si am reusit si sa ma rog la mormantul Parintelui Arsenie Boca, unul din cei mai mari duhovnici ai tarii noastre, care ar trebui sa fie canonizat, pentru ca este Sfant. Este adevarat ca este grabnic ajutator cand te rogi cu credinta, dar cand mai si asculti de sfaturile date de dansul pentru mantuire. De aceea a spus: ”De folos va sunt daca faceti ce va spun”. De aceea, fiecare ar trebui sa faca dupa putere ceea ce ne-a invatat acest mare duhovnic, pentru ca Dumnezeu nu ne cere mai mult decat putem. Nu a fost atat de aspru pe cat spun unii, dar spunea lucrurile hotarat, spre folosul nostru, era aspru cu pacatul, dupa marturii. Spunea si sa nu ii osandim pe preoti, pentru ca cine suntem noi sa judecam sluga altuia, dupa cuvantul Scripturii, dar aceasta nu inseamna ca nu trebuie sa vedem si pacatele lor.
    Slava lui Dumnezeu pentru toate!

    RăspundețiȘtergere
  24. Dumnezeu prin Parintele Arsenie Boca m-a salvat din mai multe situatii dificile. " Minunat este Dumnezeu întru sfinţii Lui."

    Fara ajutorul lui nu as mai fi fost aici cu siguranta.
    Iar eu in saracia mea duhovniceasca nici nu ma pricep sa multumesc suficient pentru toate darurile primite.

    Iti multumesc Doamne Iisuse Hristoase, iti multumesc Parintele Arsenie Boca pentru cele stiute si nestiute si pentru ca mi-ai ingaduit sa calc asa pacatoasa in locul Sfant unde se odihneste Parintele nostru drag Arsenie Boca.

    RăspundețiȘtergere
  25. Am fost pentru prina data acum 2 ani 2013, un loc frumos, binecuvântat de Dumnezeu, am avut un raspuns care mi-a schimbat viața. Nu pot decât să-i mulțumesc pentru rugaciunile acestui Sfânt părinte.Minunat este Dumnezeu întru Sfinții Lui.

    RăspundețiȘtergere
  26. costel bota
    Australia
    daca vom citi cu atentie cartile pr arsenie ne va fi nevoie sa facem prea multa vorbarie. cu referinte la altii sf din cadru biserici nostre crestine.
    dar poate primul necaz care se iveste atunci cind vrem sa aducem in discutie cit de sus a ajuns parintele arsenie; este faptul ca nu avem traire si ne raportam ca la un scriitor oarecare bisericesc mai mult sau mai puitn iubit de popor.

    RăspundețiȘtergere
  27. Din pacate nu am ocazia sa al vizit, ptobleme de sanatate si nu stiu cum sa ma rog parintelui,acum de curand am auzit de el si minunile care le face,ma poate ajuta cineva cu un sfat?multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rugati-va sincer, din suflet, cu propriile cuvinte.

      Ștergere
  28. L-am visat pe Astenie Boca. Mi-a apărut în vis ca un tablou cu chipul lui desenat din cenusa. Acesta era poziționat la capul unde dorm eu de obicei. Ce semnifică? Va rog să-mi spuneți doar dacă știți ceva cu adevărat. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna ziua,eu aveam niste dureri de picioare in special la talpi foarte mari de un an si jumate iar acestea au inceput sa mi treaca chiar inaintede a ajunge la parintele.Eu cred ca a easta a fost binecuvantarea parintelui pentru drumul pe care aveam sa l fac la el.Multumesc Parinte Arsenie Boca .Simt ca daca Parintele ar fi fost in viata m as fi dus la el.ca la un bunic bun alergand de la poarta manastirii spre el cerandu i sa ma ajute.Acum doar am strigat in cugetul meu la parintele.Eu am simtit o mare blandete in suflet cand am fost la Prislop.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  30. Mie Parintele mi a ajutat inca dinainte de a ajunge la el din clipa in care am stabilit excursia,aveam niste dureri foarte mari de piciare ceva de nedescris de vreun an de zile iar cand am decis sa plec la Prislop acestea s au diminuat foarte mult .Eu zic ca aceasta a fost o minune si o binecuvantare a parintelui ca sa pot merge la el.Multumesc Parintelui Arsenie Boca si aceasta nu e decat putin dar Parintele m a ajutat mtlt mai mult.Marinela

    RăspundețiȘtergere
  31. Da e adevarat si pe mine ma ajutat sa ma las de fumat dar din pacate iar le am luat de ce nu stiu

    RăspundețiȘtergere
  32. Si pe mine m-a ajutat parintele Arsenie Boca si ii multumesc mult.De multi ani mi-am dorit sa devin mama , am facut multe tratamente , ma rugam multe cand mergeam la biserica, am fost la multe manastiri si cand am aflat de parintele Arsenie Boca am vrut sa merg la mormântul lui sa il rog sa faca o minune ptr mine , eram tare trista și cand am ajuns acolo eram tare nerabdatoare sa ajung la mormântul lui si m-am rugat la el si in momentul acela am simtit o picatura de apa pe mana mea cea stanga si mi-am dat seama ca parintele era acolo langa mine si stia suferinta mea .Apoi cand m-am intors dupa cateva saptamani am aflat ca sunt gravida , si acum sunt in luna a cincea si abia aștept să imi vad baietelul nostru ingerasul meu cum imi place sa il alint .Iar cand voi naște am sa merg cu bebele la mormântul lui Arsenie Boca ca sa ii arat minunea care m-a facut cea mai fericită mamica .Îți mulțumesc mult parinte nu am cuvinete cum asi putea sa ii multumesc .Il iubim pe parinte si va fii mereu in sufletele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  33. La Prislop te duci cu speranta ca parintele Arsenie va reusi acolo unde medicina este neputincioasa, cu mine a fost adevarat,am atins crucea si l am rugat sa ma vindece, aveam probleme mari cu intestinul. La reantoarcerea acasa am avut dureri asa de mari de intestine incat am crezut ca ajung direct la spital. Totusi am rabdat si dupa cateva zile, durerile au fost tot mai rare iar acum la 3 ani de cand am fost acolo,intestinele ma mai supara foarte rar si nu a trebuit sa suport nici o interventie medicala, doar simple tratamente necostisitoare. E evident ca a fost interventia parintelui Arsenie care a auzit strigatul meu mut, de suferinta si m a ajutat sa trec peste. II multumesc din inima si cine nu crede sa nu mearga acolo doar ca pentru o excursie oarecare.Asa cum Iisus i a spus femeii cu scurgere care i a atins vesmintele....femeie credinta ta te a vindecat...tot asa si credinta in parintele de dincolo de realitatea noastra, ajuta enorm.

    RăspundețiȘtergere
  34. Slava la Tatal din ceruri! si ii multumesc pt ca trimis pe parintele Arsenie printre noi. Pe mine ma ajutat mult ,o persona din familia mea era grav bolnava ,doctorii nu o ajuta cu tratamentul ,am cerut parintelui arsenie sa ne ajute si am fost apoi la el la Prislop, in scurt timp am gasit un dct care ne-a ajutat cu tratament bun si acum este mult mai bine cu sanatatea, mereu mergem la prislop Parintele Arsenie face minuni ,trebuie sa avem credinta in dzeu si sa fim oameni buni.

    RăspundețiȘtergere
  35. Parintele arsenie ,dragul meu parinte nu am sa uit niciodata cat de mult ma ajuti si imi porti de grija de multe ori imi vine sa plang, cind ma gandesc la parintele arsenie boca ,de multe ori am fost la prislop si intr-o zi de dimineata am hotarat in graba sa mergem la prislop ,am pus fierul de calcat in priza sa imi calc o pereche de pantaloni dar la manastire se merge in fusta, am luat afusta lunga pe mine si fierul a ramas in priza de 30 de mmin. OAm plecat catre prislop ,am inchis usa,dar de fierul de calcat am uitat, de acasa pina in prislop sunt 100 de km ,pe autostrada deva inainte de Simeria in fata Ochilor verdeam doar case in flacari, nu stiam ce sa cred ,dupa cativa km din nou, vad case in flacari atunci mi-am amintit de fier, ca a ramas in priza. Ne-am intors acasa, tot era in regula ,am scos fierul din priza si am plecat din nou la prislop.Fiti siguri dragi mei ca parintele arsenie stie tot si ne insoteste pe drum catre el. Slava la Tatal din ceruri si marire tuturor sfintilor din ceruri amin

    RăspundețiȘtergere
  36. Acum 2-3 ani de zile,cind a inceput la televiziunii,prezentarea aparitiilor sfintului parinte,am zis ca unele sunt reale,ca totul este posibil,dar altee astfel de ,,aparitii" sunt cam ciudatr.La un moment dat,cind ascultam multe povestii de acest gen,am spus in gind,,sfinte parinte,daca vrei sa cred ca esti real,arata- mi un semn"!Nici prin gind nu m- am gindit ,ca voi avea parte de o - MINUNE- cind in anul urmator,ocupindu- ma cu pregatirea de a face dulceata de caise,dupa ce am curatat toate fructele,dorind sa arunc simburii,ceva parca ma oprit,sa nu fac acest lucru,parca indemnindu- ma sa ma uit mai atent la un simbure,care ma facea sa ma uit cu insistenta in gramada de simburii!Uitindu- ma am descoperit cu surprindere o figura aparte,luind legatura cu cineva mai invatat in ale religiei,imi trimite o poza a imaginii de pe acel simbure,coincidenta este ca imaginea,figura apartine sfintului Arsenie Boca,care nici dupa atitia anii imaginea acestuia este pregnanta pe acel simbure.Am facut demersuriile oficiale la Sfintul Sinod al Patriarhiei Romane si la cei de care apartine Minastirea Prislop,pentru ca plansele foto sa ajunga la dosarul de canonizare,in acest moment inca astept confirmarea.Chiar am avut oferte si unii chiar ma cauta sa dau si sa le dau acest simbure,dar am spus ca momentan nu ma intereseaza acest lucru,cind voi hotarii ceva,voi face ceva pentru cineva s- au voi face o surpriza cuiva,pina atunci ramane in posesia mea.CONCLUZIA- sfintul parinte Arsenie Boca mi- a demonstrat ca ceea ce se afirma despre el este - REAL si ca a dorit sa imi arate sa cred!

    RăspundețiȘtergere
  37. Prima oara în viața am mers acuma 2 ani,auzisem și am citit ceva de Pr Arsenie,Dumnezeu ne-a binecuvântat cu 4 fetițe și mergând la Prislop la mormânt ruganduma am simțit ceva ce nu se poate descrie și am rugat sa ne dăruiască un băiat,după o luna a rămas soția însărcinată și la toți le spuneam cu o așa siguranță că va fi baiat și întradevăr este un băiețel pe care i-am dat numele de Arsenie. Mulțumim Părinte drag și te roagă ptr noi pacatosii

    RăspundețiȘtergere