marți, 2 septembrie 2014

Patriarhul Daniel s-a intalnit cu Cardinalul Leonardo Sandri. In numele cui s-o fi intalnit oare?

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a primit, astăzi, 30 august 2014, vizita Cardinalului Leonardo Sandri, Prefectul Congregaţiei pentru Bisericile Orientale la Vatican. Eminenţa Sa a fost însoţit Înaltpreasfinţitul Ioan Robu, Arhiepiscop şi Mitropolit romano-catolic de Bucureşti, şi de Preasfinţitul Mihai Frăţilă, Episcop al noii Eparhii Greco-Catolice de Bucureşti.

La finalul întâlnirii de la Reşedinţa Patriarhală, Cardinalul Leonardo Sandri a declarat: „Am venit în România pentru a fi alături de Biserica Greco-Catolică în aceste zile odată cu instalarea noului Episcop Mihai Frăţilă, Episcop al Episcopiei Greco-Catolice de Bucureşti şi în acest context am crezut că este de bună cuviinţă să fac o vizită şi Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, în acelaşi timp purtând şi salutul Sanctităţii Sale Papa Francisc I care este un foarte mare admirator atât al Bisericii Ortodoxe Române cât şi al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel”.

basilica.ro

Oare in numele cui se intalneste Patriarhul Daniel (oare pentru a cata oara?) cu acesti reprezentanti ai Vaticanului? Cu siguranta nu in numele lui Hristos! Oare papa Francisc pentru ce admira BOR mai exact? Ca pe Patriarhul Daniel imi cam dau seama pentru ce. Cu siguranta nu pentru faptul ca nu a schimbat nimic din invataturile lui Hristos, apostolilor si Sfintilor Parinti. Cu siguranta nu pentru mucenicii si sfintii - multi dintre ei deveniti sfinti tocmai pentru faptul ca nu au facut compromisuri in materie de credinta chiar si cu prigonitorii apuseni -. Iar lista poate continua. 

Oare chiar nu se gandesc la ce vor raspunde in fata Domnului pentru toate acestea?

Vlad Herman

Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu