miercuri, 14 decembrie 2016

Gheron Sava din Sfantul Munte Athos despre cardurile cu cip 666

Conferinta de la Piatra Neamt

minutul 42: „PERSONAL NU AM ACCEPTAT NICI UN ACT BIOMETRIC, nici măcar carnetul de sănătate grecesc, care nu este biometric. Știm însă, și de la Sfîntul Paisie și de la Sfinții Părinți că așa ceva este ceva interzis creștinismului. Ăsta este numărul 666. Avem profeție în apocalipsă că va fi pecete pe mână sau pe frunte, și oricine va lua această pecete nu va avea mântuire.

Cardurile, care au 666, pot să nu fie chiar pecetea, aceasta va fi pe mînă sau pe frunte dar se pune întrebarea dacă este negarea lui Hristos. Vedeți, Sfinții Părinți au spus că atunci când cineva acceptă învățătură eretică îl neagă pe Hristos. Nu este doar pecetea de pe mînă și de pe frunte negare.

Sfîntul Paisie Aghioritul a spus foarte frumos că atunci când acceptăm numărul numelui lui Antihrist în buletinul nostru, în cel mai personal document, care ne reprezintă pe noi și fără de care nu putem să facem nimic, și asta este negare. Poate să nu fie pecete finală, dar este intrare în statul lui Antihrist.

Cum spunea din nou Sfîntul Paisie, înainte de pecetea de pe mînă și de pe frunte, vor obliga oamenii să ia un buletin electronic, care acest buletin, care le va contine pe toate, va ajunge pecete; o vor avea în mînă, o vor implanta în mînă sau în frunte, și fără ea nu vei putea să cumperi sau să vinzi. Deci pentru noi asta este interzis. Nu putem avea pe cel mai personal document 666. Aceasta este problema și aceasta e și părerea noastră.


Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu