vineri, 17 mai 2013

Semnal de alarma tras de Parintele Nicolae Tanase, in Baia Mare: “In 2056 vom fi noua milioane de romani”

Prezent in Baia Mare, joi, 16 mai, la conferinta organizata de ASCOR Baia Mare cu tema „incredere in prietenie si casnicie”, preotul Nicolae Tanase a tras un semnal de alarma cu privire la populatia Romaniei, afirmand ca in 2056 vor mai exista intre sase si noua milioane de romani.
Principala cauza a acestei scaderi dramatice o reprezinta numarul avorturilor, care este tot mai mare.
“Statistica arata ca exact populatia existenta in Romania acum, 18 milioane si ceva, pentru ca restul sunt afara, a fost omorata prin avort din 1989 incoace.
In 2056, noi vom fi intre sase si noua milioane, ganditi-va cum va fi stapanita Romania de romani daca romanii vor fi asa de putini”, a declarat Nicolae Tanase.
El a mai subliniat faptul ca, in curand, viitorii profesori si invatatori nu vor mai avea cui sa predea din cauza scaderii populatiei.
“Cand ne pregatim copiii nostri ca sa intre la liceul pedagogic, ca sa iasa invatatori, profesori si nu numai, avem oare aceasta cunostinta ca nu vor mai avea cui sa predea din moment ce avem 247.000 de nasteri si 543.000 de morti? Asta e media in 22 de ani, de la 1989 incoace”, a mai spus preotul din Valea Plopului.
Nicolae Tanase este cunoscut ca un mare iubitor de copii, devenind tata duhovnicesc pentru aproximativ 400 de suflete care au fost salvate de la avort si abandon si carora le-a facut cate o locuinta in localitatile Valea Plopului si Valea Screzii din judetul Prahova.

Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu