miercuri, 9 octombrie 2013

"Mai sunt 12 luni de libertate şi vine urgie" - Profeţia Părintelui Justin Pârvu stă să se împlinească

Cuvintele Părintelui Justin Pârvu pe patul de moarte ("mai sunt 12 luni de libertate şi vine urgie") sunt pe cale să se împlinească, după ce crin antonescu, cel care se visează preşedinte, a declarat ieri că va depune o iniţiativă legislativă pentru modificarea şi completarea unei Ordonanţe de urgenţă din perioada gvernării Adrian Năstase, privind interzicerea “organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob” prin care „minimalizarea Holocaustului” se va pedepsi cu închisoarea.

Conform publicaţiei online Gândul, vor fi interzise şi simbolurile şi organizaţiile “cu caracter legionar”. Crin Antonescu a precizat că va cere o procedură de urgenţă în Parlament pentru această iniţiativă. „Între faptele, simbolurile şi organizaţiile interzise vor fi introduse şi acelea cu caracter legionar pentru a ţine cont de o realitate istorică…
Iată cum reiese faptul că Părintele Justin a spus aceste cuvinte pentru cei care păstrează linia dragostei faţă de ţară şi credinţă, iar urgia de care vorbea nu se referă la cei spălaţi pe creier care acţionează după cum le dictează societatea, ca să nu mai vorbesc despre activiştii de partid şi alţi "corecţi politic" sau membri de diferite organizaţii.

Si mai incredibil e faptul că "duma" lui crin vine în urma sfătuirii cu cei de la un anumit institut, al cărui nume nu vreau să-l pronunţ, demonstrând încă o dată sclavia în care au ajuns politicienii români, deşi ei au impresia că sunt mari oameni de stat şi mai ales liberi în cuget şi fapte. 

Referitor la ce a însemnat legionarismul, redau câteva informaţii publicate de Ionuţ Ţene în Napoca News, pe lângă mulţimea celor care pot fi găsite pe acest blog:


Oricine cunoaşte istoria şi are lecturi bibliografice ştie clar că Mişcarea Legionară nu a fost o organizaţie fascistă, nazistă sau xenofobă. Legiunea Arhanghelul Mihail a fost o organizaţie politică naţionalistă şi creştină autentică, de factură ortodoxă, dar şi cu numeroşi membrii greco-catolici în Ardeal. Fondatorul Corneliu Zelea Codreanu nu a fost agreat de Adolf Hitler, ci liderul Germaniei a preferat şi finanţat pe O. Goga, Gheorghe Brătianu şi apoi l-a agreat pe generalul Ion Antonescu în timpul conflictului cu Horia Sima, comandantul M.L., în ianuarie 1941.

C.Z. Codreanu a fost asasinat la ordinul lui Carol al II-lea imediat după o întâlnire cu cancelarul german la cuibul acestuia din Alpii Bavarezi, când Hitler i-a dat de înţeles că nu agrează o mişcare naţionalistă creştină care nu poate fi controlată. În ianuarie 1941, Hitler i-a spus lui Antonescu că nu are încredere într-o mişcare politică de tip religios cum era M.L. şi că el ca şi conducătorul ţării ar folosi „statul ca o mitralieră” împotriva legionarilor. Ceea ce şi a făcut generalul Ion Antonescu când s-a reîntors la Bucureşti. Faptul că Mişcarea Legionară a fost desfiinţată şi membrii ei închişi în lagărele germane, mulţi alături de evrei, arată evident că aceasta nu avea nicio legătură ideologică reală cu fascismul şi nazismul. În timpul „odioasei” guvernări legionare la Bucureşti a luat fiinţă Teatrul Evreiesc la iniţiativa poetului Radu Gyr. Fondatorul administrativ al Teatrului Evreiesc Baraşeum din Bucureşti a fost un poet cu funcţie administrativă în regimul legionar. După ce comuniştii cu ajutorul tancurilor sovietice au pus mâna pe putere la Bucureşti a început prigoana împotriva legionarilor. Tribunalul de la Nuremberg înfiinţat de Aliaţi a absolvit Mişcarea Legionară de orice crime de război şi de vreo legătură cu fascismul şi nazismul, în 1946. Liderii legionari au trăit liberi şi netulburaţi în Occident. Horia Sima a încheiat o alianţă cu SUA şi cu ajutorul CIA au fost paraşutaţi, cu avioane americane, membrii ai Mişcării Legionare în Munţii Carpaţi să lupte cu arma în mână împotriva comunismului. Paradoxal, nu PNŢ sau PNL în exil au colaborat cu NATO, ci Mişcarea Legionară a fost singura organizaţie politică, care a conlucrat cu structurile militare ale acestei alianţe militare. În 1953 cu ocazia Festivalului Internaţional al Tineretului de la Bucureşti a fost paraşutat cu ajutorul avioanelor NATO un comando legionar condus de fratele scriitorului Traian Golea ca să pornească o revoltă a tinerilor din Bucureşti. În urma trădării spionilor KGB înfiltraţi în departamentul de stat american, membrii comandoului au fost prinşi şi executaţi.


Vlad HERMAN

Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu