miercuri, 24 ianuarie 2024

Sfântul Ilie Lăcătușu se arată unui preot: „Tu n-ai nevoie de telefonul meu, pentru că noi avem legătură directă”

Desigur că cele mai impresionante moaște dintre Sfinții Români din Închisori le are părintele Ilie Lăcătușu – care le are întregi, complet nestricate și bine mirositoare. Desigur, însă, că cea mai impresionantă proprietate a moaștelor este faptul că închid și deschid ochii. Și nu numai atât, fraților, ci își întoarce ușor ochii spre cel care dorește, după cum mi-au mărturisit mulți oameni. Pe net puteți să căutați mărturiile părinților Ioan de la Rarău și a părintelui Calistrat Chifan care vorbesc despre fenomenul acesta. Îți dai seama să vezi tu niște moaște care se uită acolo unde doresc. 

 Dincolo de asta, părintele se arată și face minuni până astăzi – chiar știu cazul unui preot din Spania care l-a visat pe părintele într-o răpire. Știți, când cineva are o răpire, atunci omul nu mai este foarte rațional, pentru că mintea omului respectiv este cu totul atrasă, cu totul răpită de frumusețea și dulceața harului, motiv pentru care se și numește răpire. Ei, părintele acesta când l-a văzut pe mărturisitorul Ilie Lăcătușu i-a zis fără să-și dea seama ce zice, „Părinte, dă-mi numărul tău de telefon ca să ținem legătura!” la care Sfântul i-a răspuns că „Tu n-ai nevoie de telefonul meu, pentru că noi avem legătură directă”. Înțelegeți? Și într-adevăr, cei care se roagă și se închină la moaștele Sf. Ilie Lăcătușu primesc mare ajutor, fraților. 

Dacă doriți să vă închinați lui, sfintele moaște sunt în cripta de la cimitirul „Adormirea Maicii Domnului” în cartierul bucureștean Giulești, unde a fost înmormântat. Trupul său neputrezit e într-un sicriu din sticlă, fraților, pentru a putea fi văzut de oricine. Apropos de moartea sa, el și-a prezis ziua morții sale precum și ziua morții prezviterei. La moartea prezviterei, în clipa în care au încercat să-i scoată osemintele, i-au descoperit sfintele moaște. Așa le-au descoperit. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu