sâmbătă, 16 septembrie 2017

Din minunile Sfintilor de la Aiud

O femeie din Constanţa suferea de semiparalizie (diagnosticul: Miastenia granis). Fiind unsă cu untdelemn de duhovnicul ei şi spunându-i-se că untdelemnul este de la Aiud, după puţin timp a început să meargă.

Un bărbat de 60 ani, diagnosticat cu cancer de prostată, s-a uns cu untdelemn pe abdomen, iar după trei luni din analizele sale a reieşit că nu mai are cancer.

Mai multe mame însărcinate s-au miruit cu untdelemn, mărturisind după aceea că au avut o naştere foarte uşoară.

O fetiţă de 6 ani din Piteşti avea noduli pe corp. Tatăl ei a uns-o pe tot corpul cu untdelemn. Curând, toţi nodulii au dispărut, în afară de unul singur pe care uitaseră să îl ungă cu ulei. După ce au descoperit ultimul nodul, l-au uns şi pe acesta cu ulei, iar locul s-a vindecat.
Un preot din Bucureşti a luat Sfinte Moaşte de la Aiud şi, ajungând cu ele acasă, liniştea s-a aşternut peste familia sa, preoteasa şi cu cei doi copii însănătoşindu-se. Acelaşi părinte relatează că, atunci când este tensiune în casă, sfintele moaşte îşi schimbă culoarea în una mai închisă, iar când e o stare de bine şi pace, ele se deschid la culoare, dând uneori bună mireasmă.

O fetiţă de 11 ani din Buzău suferea de o boală foarte rară de sânge pentru care nu avea medicament. Tatăl fetiţei a venit la Aiud în 2009, a luat untdelemn şi i-a dat în fiecare zi timp de o lună jumătate. Când s-au dus la control boala nu mai exista, iar medicii au rămas uimiţi de vindecare.

Un tată ce locuia în Franţa avea un singur copil, o fiică, care suferea de o boală rară de sânge. Fata a primit sfatul să ia câte 3 picături de ulei pe pâine, dimineaţa, după anafură. După 8 săptămâni, şi-a făcut analizele şi a constatat că nu mai avea boala respectivă.

O familie în care soţul era medic pediatru avea copilul bolnav de leucemie. Pe masa de operaţie, copilula murit. Treptat, însă, sub ochii medicilor şi asistentelor din sală, toate organele au revenit la viaţă. Mai apoi s-a constatat că şi leucemia fusese complet vindecată prin mijlocirile Sfinţilor.

O femeie avea probleme cu menţinerea unei sarcini, medicii dându-i un procent de reuşită de 1 la 10 000. După miruirea cu untdelemn a reuşit să ducă la bun sfârşit sarcina şi să nască o fetiţă sănătoasă, botezată Ana-Maria. (minune relatată de Ana Boica din Deva, Hunedoara)

O altă femeie, ce avea mari griji şi probleme din cauza cărora avea insomnii, după miruirea cu untdelemn a dormit liniştită, pentru prima oară după mult timp.

O doamnă din Satu-Mare era paralizată din naştere. Vizitând schitul, a intrat în osuar să se închine, şi la ieşire a început să meargă.

Un bărbat suferea de cancer de plămâni, însă nu ştia cât de gravă era starea lui, pentru că medicul nu îi spusese. Între timp, preotul duhovnic al bărbatului a aflat că este bolnav. Neştiind nici el toate detaliile, l-a îndrumat pe bolnav să se miruiască cu untdelemn de la Aiud. Urmând acest sfat, omul a mers să se opereze fără să ştie gravitatea intervenţiei chirurgicale. La operaţie, s-a constatat că plămânii arătau perfect sănătoşi. Una din asistentele care erau în operaţie a mers la preotul duhovnic să îi spună de starea de cancer a bărbatului şi de ce se descoperise la operaţie. Părintele nu ştia nimic nici el şi a rămas uimit de minune. Apoi a aflat şi bolnavul de această minune de la duhovnicul său: cum suferise de cancer şi se vindecase, fără să ştie.


Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu