vineri, 5 octombrie 2018

Cateva mesaje personale legate de Referendum

Daca Sfintii si Eroii din inchisorile comuniste si-au marturisit credinta in Hristos si iubirea pentru neam cu propria viata (jertfa lor fiind unul din motivele pentru care inca traim in libertate), noi avem momentan o datorie cu mult mai usoara in fata tavalugului pe care l-au pornit noii comunisti. De aceea, votez DA la Referendum!

------------------------

Nu va lasati manipulati de diversi 'telectuali de carton care sub masca pozitiilor sociale inalte pe care le ocupa si nu numai indeamna la boicot! Sa votam DA pentru o Romanie normala iar nu sodomizata si spurcata de ideologiile si ideile insuflate de diavol unor indivizi care se pretind "stapanii" lumii. Sa nu uitam cuvintele Marturisitorului Virgil Maxim, cel care a petrecut peste 20 de ani in temnitele comuniste: satan a pregatit pentru mileniul trei o lege numita "drepturile omului'”

----------------------

In America au inceput acum cateva zeci de ani prin dezincriminarea homosexualitatii, dupa care au continuat cu legalizarea "casatoriilor", iar apoi au dat liber la posibilitatea adoptiilor de catre "cuplurile" gay. De cativa ani, la nivel inalt se doreste si legalizarea pedofiliei peste ocean, pe motiv ca si acest comportament ar fi "innascut". La noi dezincriminarea homosexualitatii a avut loc la inceputurile anilor 2000, la presiunea organizatiei antihristice "UE", acesta fiind unul din criteriile pe baza carora Romania putea merge mai departe catre aderare. Urmatorul pas al imperialistilor sexomarxisti si a slugilor lor e fortarea "casatoriilor" gay (precum si a altor "drepturi") si la noi. Pentru a-i opri din marsul lor distructiv, Referendumul din 6-7 octombrie e cea mai buna ocazie. Votez DA!

Vlad Herman

Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu