joi, 1 septembrie 2011

Iata transcriptul inregistrarii spuselor monahului din Athos ce vorbeste despre al treilea razboi mondial

- Geronda, cum credeţi în timpul apropiat vom vedea martori şi mucenici întru Hristos?
- Da, vor apărea. Da, aşa cred eu.

- Şi cine vor fi ei?

- Din fericire, Elada noastră în al treilea război mondial nu va lua parte. Deoarece poporul este slab va interveni dragostea lui Dumnezeu.

- Milostivirea Domnului va fi?

- Da. Va întări credinţa şi ne va acorda sprijin necătînd la faptul că majoritatea din noi se îndepărtează de El. În momentul dat au fost alegerile şi din păcate mulţi nu au înţeles că nu trebuiau să participe la ele.

- Vrem să sperăm şi să credem în aceasta. Puteţi să transmiteţi părerea şi gîndurile dumneavoastra oamenilor simpli, care cred în Hristos, nefiind ortodocşi, deoarece ortodocşii vor înţelege şi vor auzi cuvintele dumneavoastră.

- Mai înainte de toate trebuie să se roage, şi eu mă rog pentru toţi oamenii de pe pămînt.

- Poate fi şi aşa : că pe timpul lui antihrist şi aşa fel de credincioşi în Hristos vor fi mucenici, neînchinîndu-se omului păcatului?

- Totul este posibil, totul este în mîinile Domnului. Domnul este viu, şi fiecare poate să se mîntuiască neînchinîndu-se fiarei.

- Deci Domnul este cu toţii care cred în el?

- Da şi oricare poate deveni mucenic şi să se mîntuiască.

- Eu voi monta un film cu subtitre în engleză, ce mai înainte de toate să le transmit credincioşilor?

- Să se ţină de Dumnezeu, să nu se despartă de el. Să creadă în Hristos.

- Să creadă fără îndoieli?

- Da, anume fără îndoieli. Cu crucea în mîină şi cu Hristos în inimă să meargă înainte, să nu le fie frică, să nu asculte poveşti. Cînd va veni timpul adevărului să-l mărturisiţi pe Domnul şi să nu refuzaţi că sunteţi creştini.

- Imi cer iertare că vă întrerup, vreau să vă întreb – toţi ortodocşii şi mulţi neortodocşi iubesc muntele Athos şi Gradina Maicii Domnului. Ce poate fiecare din noi face ca binecuvîntarea Maicii Domnului să nu plece de pe Athos?

- Maica Domnului aproape a plecat de pe Athos, Sfînta s-a aratat şi a spus cuvintele care ne aduc durere şi alinare – Plec, sunt deja la malul mării. Despre « Portăriţa » vorbim acum.

- A plecat? Noi am auzit de acest caz, dar cînd am încercat să aflăm dacă este adevărat, ni s-a spus că Maica Domnului nu a plecat.

- Nu a plecat încă. A spus – plec. Spun ceea ce ştiu – majoritatea călugărilor vorbesc – că în locul icoanei „Portăriţa” în mănăstire se află copia.

- Copia icoanei?

- Da, copia. Vedeţi – care este greşeala noastră? Maica Domnului acum se află la ieşirea de Athos şi este gata să plece în Palestina. În Ierusalim (plînge). Deoarece acolo va fi a Doua Venire a lui Hristos. Ştiţi voi de aceasta?

- Da, ştim. Acolo se vor îngrămădi popoarele?

- Da, acolo o să se strîngă. Cum vedem soarele aşa şi acolo toti îl vor vedea pe Domnul. Acolo îl vom vedea. Noi nu putem încă înţelege cum îl vom vedea pe Dumnezeu, pentru înţelegerea noastră omenească aceasta este neclar, dar în acel moment noi vom înţelege că îl vedem pe El.

- Dacă pleacă Maica Domnului – nu se va duce sub apă Athosul?

- Da, se va duce la fund insula. Muntele Athos este vulcan. Acolo sub insulă sunt ascunşi draconi. Dacă va pleca de pe munte Maica Domnului – aceşti draconi vor ieşi la suprafaţă şi îi vor urmări pe călugări.

Cînd va pleca Maica Domnului toate mănăstirile şi chiar copacii i se vor închina şi-şi vor lua rămas bun.

- Degrabă va fi aceasta?

- În curînd (plînge). Este aproape. Guvernul pe care l-am ales astăzi, iubiţi creştini, va fi sinonimul razboiului mondial III. Nu vă numesc date concrete, nu vă trebuie să ştiţi aceasta, deoarece ca oameni facem multe greşeli. Dar vă spun că în decurs de doi ani veţi fi cu un pas mai aproape de aceast război straşnic.

- Şi războiul şi căderea Athosului se va petrece pe perioada acestor doi ani?

- Mai mult că da.

Totul ce v-am povestit acum nu va fi cunoscut la toţi. Cînd mă veţi pierde pe mine, atunci acest material va fi cunoscut la toţi.

- Domnul vă va lua? Înainte de aceste evenimente? Înseamnă că posibil vorbim pentru ultima dată?

Zîmbeşte dînd din cap.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yISJte29QAU]

Sursa: Sacciv 

Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu