duminică, 15 noiembrie 2020

De ce Covid și de ce comunism

V-ați întrebat vreodată cum a fost posibil ca România, o țară anticomunistă prin esență, care în 1945 număra 985 membrii de Partid, să devină după nici 30 de ani o țară comunistă, numărând milioane de membrii de partid? Cu sprijinul Armatei roșii, veți răspunde, bineînțeles. Dar nu numai. Ne explică dl Cușa, fost deținut politic, ajuns în prezent la 95 de ani: "Întâi i-au adus pe români la starea de sărăcie, cu colectivul, confiscările de averi și exproprierile. Pe urmă au început și le dădeau un kilogram de zahăr, un kilogram de făină, un litru de ulei(cam ce a făcut PSD-ul după 90) și au mers pe trepte, n-au intrat direct toți în Partidul Comunist. Au racolat mai întâi elementele cele mai slabe, promițându-le favoruri, cum că odraslele lor vor intra fără examen la facultate". Reținem deci, că pe lângă prezența Armatei Roșii, ceea ce a făcut posibilă comunizarea țării a fost SĂRĂCIA, creată intenționat pentru 'convertirea' marii majorități ai românilor la noua ideologie.

Pe de altă parte, Părintele Justin Pârvu, un alt fost deținut politic și el martor al acelorași evenimente istorice, a menționat într-un interviu că globalismul mondial nu se va putea impune și nu va fi acceptat de către oameni decât dacă aceștia vor fi sărăciți mai înainte.

Acum să revenim la pandemia COVID / LOCKDOWN și la ce se întâmplă în America. E clar că Trump a adus economia pe linia de plutire, a creat prosperitate și s-a opus încă de la început stării de LOCKDOWN, care pentru întreaga omenire nu poate însemna decât SĂRĂCIE. LOCKDOWN = SĂRĂCIE.

Pentru Biden au votat/lucrat Big Tech, Big Farma, Big Media, plus mega miliardarii cu averi de sute de miliarde, ce au câștigat de pe urma ”pandemiei” chinezești alte zeci de miliarde, de la Zuckerberg, Bill Gates, și Jeff Bezos de la Washintgon Times, plus încă mulți, cu totii și-au mărit averea enorm în cele câteva luni de mătrășire chinezească a Planetei, ce a lăsat săraci lipiți sute de milioane de oameni, dacă nu miliarde.

Fondatorul FB și-a mărit averea cu 58% în acest an, cu ”pandemia” și a ”investit” jumătate de miliard în sistemul de vot, bună afacere, în spatele lui Biden s-au adunat sume catralionice, s-au cumpărat cadre din servicii, politicieni, până și poștași - toată șmecheria cu Covidul a fost impunerea ”votului prin corespondență”, de la bun început, cu milioane de hârtii poștale mânărite, au ”votat” până și morții din morminte, ”votanți” din vremea lui Tudor Vladimirescu, s-a găsit un votant chiar din 1823.

Interesant este însă faptul că imediat după ce Biden a fost declarat câștigător,gata, a fost anunțat și vaccinul. Măi să fie, s-a întâmplat minunea, după cum a profețit CTP: "În sfârșit America a scăpat de virusul Trump, acum poate lupta si cu coronavirusul." Că până acum nu putea, era 'ocupată' cu Trump.

Există deci clar un plan pentru a comuniza întreaga lume, iar aceasta nu poate fi obținută decât prin sărăcirea materială și spirituală a oamenilor. O pandemie este perfectă pentru așa ceva. Până acum Trump le-a stat în gât,fiind aproape singurul mare lider mondial care nu a oprit definitiv motorul economiei.

FRICA, PANICA și SĂRĂCIA sunt stări perfecte pentru a face posibilă comunizarea întregii lumi:

"Pentru a induce un grad ridicat de hipnoza unui grup, unui individ ori unei populatii, un element de teroare trebuie intotdeauna sa fie aplicat din partea celor care GUVERNEAZA!" - Arta Sovietica a controlului mental, manual utilizat in scolile de formare comunista, atat in Rusia, cat si in America, incepand din anii 1930

Florin Alexandru

Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu