duminică, 8 septembrie 2024

O nouă minune a Sfântului Ioan Rusul în România: Vindecă o femeie bolnavă de cancer

Un băiat credincios din Târgu Mureș îmi scrie pe 12 iulie. Soția lui, Ramona a fost diagnosticată cu cancer la plămâni. Au făcut și RMN și CT. Peste tot diagnosticul implacabil. Oamenii sunt foarte credincioși. M-au întrebat dacă pot veni să îi citesc rugăciuni cu fesul Sfântului Ioan Rusul pe cap. Au venit de la 600 de kilometri. Soția tocmai ieșise din spital. Era foarte slăbită. Le-am citit rugăciuni. Plângeau. 

Tumora era de 8 cm. Le-am zis: Ramona o să se facă bine și o să veniți să mulțumiți Sfântului Ioan Rusul. Fata a dat din cap cu tristețe. Le-am dat canon Paraclisul Maicii Domnului și Acatistul sf Ioan Rusul în fiecare seara. Au mers în Grecia în Insula Evia și s-au închinat la moaștele Sfântului Ioan. 

Ramona în timpul rugăciunii către Sfântul Ioan a văzut pe perete o icoană vie cu chipul Sfântului. Pe 4 septembrie soțul Ramonei îmi scrie. S-au dus la CT și doctorii n-au mai găsit niciun cancer. Era cât un cap de copil. E imposibil din punct de vedere științific să dispară așa, a zis doctorul, minunându-se. Mi-au scris să public această minune ca toți să creadă în puterea lui Dumnezeu revărsată în sfinții Lui. Mulțumim, Sfinte Ioan Rusul!

Nașterea Maicii Domnului

Domnul, Cel ce locuieşte în cer, vrând să Se arate pe pământ şi să vieţuiască cu oamenii, mai întâi a pregătit loc de sălăşluirea slavei Sale, pe Preacurata Maică Să. Pentru că este obicei la împăraţi ca mai înainte să-şi pregătească, în cetatea în care vor să meargă, palatul de petrecere. Şi, precum palatele împăraţilor pământeşti se zidesc de prea înţelepţii lucrători din materiale mai scumpe, la loc mai înalt, mai frumoase şi mai desfătate decât alte locuinţe omeneşti, a trebuit a se zidi aşa şi palatul cerescului împărat al slavei.