luni, 19 decembrie 2016

Academia Catavencu: Ministerul Sănătății ia pojarul la trântă

Profesioniștii sănătății în frunte cu baronul Streinu Cercel au crăpat cu mâna pe sirenă precum Vasile Roaită trăgând alarma și anunțând că ne omoară porcina, noul ministru Vlad Voiculescu și-a pus în cap să ne scape de o altă epidemie sinistră. Atât de sinistră că te umflă râsul dacă te uiți dincolo de cifrele trâmbițate alarmant în mass media de trust înhămată la căruța multinaționalelor din industria farmaceutică. Este vorba despre epidemia de pojar care ucide în masă și pentru care există, bineînțeles, un vaccin minune. Utilizând niște decese survenite prin diverse județe ministrul Voiculescu declară ferm că așa nu se mai poate și că va urgenta legea care va obliga tot geto-dacul să se înțepe în venă cu microbi morți, aluminiu, mercur și alte câteva otrăvuri benefice în scopul prezervării vieții pe plaiul mioritic. Cât despre costuri, nu vă faceți griji, să plătește de la buget că oricum plătiți taxe ca sclavii iar companiile farmaceutice au stocuri numai bune de plasat fraierilor contra unor comisioane plătite șmecherilor.

Propaganda oficială a Ministerului Sănătății a alertat populația cu privire la epidemia de pojar care ucide la drumul mare. Ultimele cifre aruncate pe piață sunt alarmante de-a binelea. 935 de cazuri. Edificator este decesul unei tinere de 27 de ani care, ce să vezi, a murit de pojar deși se afla de câțiva ani de zile sub tratament pentru HIV! Adică avea sistemul imunitar făcut praștie. Ministerul trâmbițează că o rată de vaccinare de peste 95% ar opri epidemia și anunță că la minister s-au adus suficiente doze ca să ieșim pe interval și să oprim pojarul administrându-i un cap în gură.
Înainte să ne încolonăm la porțile spitalelor și să ne injectăm cu nițel coctail toxic ar fi bine să aruncăm un ochi asupra unor cifre care circulă pe internet și care sunt culese din statisticile oficiale ale Ministerului Sănătății, dar pe care propaganda oficială refuză să le comenteze. Nepotul Voiculescu zice că în 2015 în țărișoară au existat 7 cazuri confirmate de pojar iar în 2016 am atins 935 de cazuri. Am avut deci o creștere de 133,57 de ori a numărului de bolnavi iar asta înseamnă epidemie. Dacă acceptăm această gogoașă a MS atunci cum ar trebui să interpretăm datele statistice din perioada 2011-2012 care spun cam așa: 2011- 4784 cazuri, 2012-7450 de cazuri! Aud? Dacă acum avem epidemie, în intervalul 2011-2012 ce am avut? Și deși am avut de 5 ori mai multe cazuri în 2011 și de 7,9 ori în 2012, MS n-a tras sirena și n-a răspândit panica în populație cum o face acum invocând inclusiv decese ale unor oameni măcinați de HIV. Partea și mai frumoasă este aceea că în anii în care am avut cele mai multe cazuri de pojar procentul de vaccinare era de 94,7% în 2011 și 95% în 2012. Cu alte cuvinte, în ciuda vaccinării în masă pe pojar l-a durut în bascheți de vaccin și și-a făcut de cap în patria noastră. Scopul declarat al acestei campanii de isterizare a populației este acela de a facilita introducerea de către guvern a unei legi odioase care să oblige populația să se vaccineze. Legea de sorginte nazistă are drept scop nu ocrotirea sănătății populației, ci creșterea vânzărilor pentru companiile farmaceutice. 
Mafia politică din jurul campaniilor naționale de vaccinare. Până acum mafia care avea de profitat de pe urma vânzării vaccinurilor acționa secvențial. Așa s-a întâmplat în cazurile pandemiilor inexistente de gripă aviară, gripă porcină sau în cazul campaniei pentru prevenirea cancerului de col uterin. Această din urmă farsă a beneficiat de implicarea unor personaje din vârful statului, respectiv președintele Băsescu și prim ministru de atunci Tăriceanu  În mai 2008, la București a sosit într-o vizită fulger fostul Secretar de Stat al SUA Madeleine Albright. Angajată a unei firme de lobby, Albright s-a întâlnit și cu Băsescu și cu Tăriceanu. Tema a fost una singură: declanșarea unei campanii naționale de vaccinare anti HPV. Urmarea a fost aceea că Tăriceanu a cumpărat în noiembrie 2008 vaccin anti HPV în valoare de 25,8 milioane de euro. Beneficiari au fost companiile GSK și MSD, ultima de sorginte americană. Gunoiul vândut statului român expira în martie iar Băsescu, altfel un înfocat apărător al statului și al interesului public tace ca porcul în păpușoi. Asta pentru că bunăvoința Unchiului SAM costă. Recapitulare: contractele ilegale sunt parafate de Nicolaescu pe vremea guvernării PNL, GSK finanțează clanul Geoană prin fundația Renașterea iar Băsescu și ai lui girează prin tăcere. Mai mult, guvernul Boc prin Videanu și Cercel, plasează încă 2,7 milioane de euro companiei GSK pentru vaccinul antigripal. Porcin de-a dreptul!
Riscurile vaccinării la oală. Iată ce spunea Dr. Rares Simu, medic specialist în imunologie clinică și alergologie despre vaccinuri: “Pentru producerea vaccinurilor se utilizează medii de cultură cu embrioni de pui de găina (din oua) sau cu celule provenite de la animale (de exemplu, creier de maimuță!). Tocmai aceste medii de cultură reprezintă un risc, pentru că celulele respective nu se pot steriliza întotdeauna și, pe lângă vaccin, se poate introduce în organism un microb potențial dăunător pentru om. După unii cercetători, chiar aceasta este originea bolii secolului – SIDA! Sa ne oprim puțin și asupra principalelor contraindicații ale vaccinării, recomandate chiar de către producători: sensibilizarea sau alergia la unul dintre componentele vaccinului sau la mediul pe care a fost creat. O alta contraindicație este reprezentată de o afecțiune acută, mai ales febrilă, pe care pacientul o are in momentul vaccinării. Aceasta stare nu este întotdeauna luata în seamă și poate fi una dintre cauzele reacțiilor postvaccinale. În acest sens fiecare pacient ar trebui examinat foarte bine înainte de vaccinare, ceea ce nu este posibil atunci când se fac vaccinări pe bandă rulantă“.
Și ca să punem capacul trebuie să exemplificăm. Companiile farmaceutice au realizat numai în urma vânzării de vaccin împotriva gripei porcine spre exemplu, o cifră de afaceri de-a dreptul porcească: 18 miliarde de dolari! Cam asta este miza operațiunilor propagandistice de tip nazist ale Ministerului Sănătății. Este vorba despre bani. Foarte mulți bani. Restul sunt detalii.

Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu