marți, 24 mai 2011

Profesorul Adrian Sabau si-a lansat cartea “Literatura si Convertire, Steinhardt, Frossard, Wurmbrand”



Marti, 24 mai, la Biblioteca Judeteana “Petre Dulfu” din Baia Mare, profesorul de limba si literatura romana, Adrian Sabau, si-a lansat prima sa carte, la nici 30 de ani impliniti. Este vorba de cartea “Literatura si Convertire, Steinhardt, Frossard, Wurmbrand”, in care autorul vorbeste de convertirea la crestinism a celor trei personaje, fiind de fapt teza de doctorat a lui Adrian Sabau.

“Cartea e de fapt teza mea de doctorat, careia i-am adaugat inca un capitol, asta si in functie de sugestiile referintilor din comisia de doctorat. O carte despre literatura si convertire, o carte la care am lucrat cu multa pasiune si cu multa atentie, pentru ca fenomenul convertirii este un fenomen care are multe sensibilitati, si de aici o circumspectie si o atentie deosebita in abordarea subiectelor. O carte care sper sa aduca un plus in domeniul careia ii apartine”, a declarat, pentru ZiarMM.ro, Adrian Sabau.

Cartea se va vinde in librarii si on-line, pe site-ul Institutului European, unde a fost editata, la pretul de 35 lei.

Adrian Sabau preda limba si literatura romana la Colegiu National “Vasile Lucaciu”, fiind si cadru asociat al Universitatii de Nord, unde preda cursul de Istoria Presei studentilor de la Jurnalism.

Vlad HERMAN

Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu