miercuri, 6 iulie 2016

Sfantul Partenie din Lampsakos, mare facator de minuni

Sfântul Partenie din Lampsakos este un mare Sfânt făcător de minuni al Bisericii Ortodoxe, care a trăit în Grecia secolului al IV-lea dupa Hristos, în timpul domniei Sfântului Împărat Constantin cel Mare, adica acum mai bine de 1.600 de ani. Acest mare Sfânt din vechime a săvârşit multe şi mari minuni în timpul vieţii sale: a înviat trei morţi, a izgonit demonii, a vindecat cancerul şi toate bolile, etc., dar a rămas în mare parte necunoscut şi ascuns timp de secole.

Dar steaua luminatoare care se numeste Partenie isi face din nou aparitia in zilele noastre, luminand toata omenirea cu dragostea imensa si grija parinteasca care il caracterizeaza. Bunul Dumnezeu l-a înzestrat pe Sfântul Partenie cu daruri depline, care se potrivesc perfect nevoilor omului nefericit al zilelor noastre. Sfantul săvârşeşte zilnic minuni uimitoare, ca odinioară, copleşindu-i cu binefacerile sale pe cei care se apropie de el cu credinţă şi-l cheamă într-ajutor.
Sfântul Partenie picură balsam pe rănile sufletului omului din vremea noastră, îl vindecă de orice boală trupească şi sufletească, dar mai ales de cancer. Acest har al vindecării cancerului l-a primit de la Dumnezeu încă de când era preot în orăşelul său natal, Melitoupolis, si a tratat-o pe o femeie căreia cancerul i s-a dezvoltat în părţile cele mai ascunse ale corpului ei.

Dar Preabunul Dumnezeu l-a îmbogăţit în zilele noastre pe Sfântul Partenie cu şi mai mult har în vindecarea cancerului, întrucât epoca noastră are mai mare nevoie de aceasta. Datorită minunii prin care a vindecat-o pe femeia bolnavă de cancer, multe referinţe de pe Internet îl prezinta ca fiind „Sfântul tămăduitor al cancerului de prostată”. Dar acţiunea sa binefăcătoare se răsfrânge asupra tuturor formelor de cancer, în orice stadiu ar fi ele, dupa cum se poate observa din numeroasele minuni pe care le savarseste in zilele noastre.

Sfântul Partenie din Lampsakos a mai primit de la Bunul Dumnezeu, încă din timpul vieţii sale, o putere deosebit de mare împotriva demonilor trufaşi, încât îi ajuta şi astăzi pe oamenii care suferă din cauza magiei, vrăjilor, farmecelor şi altor acţiuni satanice. Preaminunatul Sfânt Partenie din Lampsakos îi salvează si azi pe oameni din diferite primejdii şi pericole, si îi ajuta în chip minunat şi cu totul neaşteptat pe cei care îl roagă cu credinţă şi evlavie.
Darurile sale speciale

Aşa cum am enunţat mai sus, Preabunul Dumnezeu l-a înzestrat pe Sfântul Partenie din Lampsakos – încă din timpul vieţii sale, dar mai ales în zilele noastre – cu trei daruri deosebite, întru totul potrivite şi binefăcătoare omului nefericit al zilelor noastre. Iata cele trei mari virtuti ale Sfantului Partenie, care sunt si trasaturile sale definitorii: scoaterea demonilor şi desfacerea vrăjilor şi a farmecelor
vindecarea completă a cancerului, de orice fel şi în orice stadiu,şi a tuturor bolilor trupeşti şi sufleteşti
salvarea din primejdii, capcane, pericole, şi rezolvarea minunată a situaţiilor dificile.

De ce tocmai acum aflam despre acest mare Sfant din vechime?

Dumnezeu a ales în mod special epoca noastră pentru a reda activitatea de odinioară a Sfântului Partenie din Lampsakos şi pentru a-l slăvi, înzestrându-l cu daruri şi mai puternice, din următoarele motive:

Darurile depline cu care a fost înzestrat Sfântul Partenie încă din timpul vieţii sale se potrivesc perfect nevoilor omului de azi, care se confrunta cu multe probleme: necredinţă, eresuri, boli incurabile, acţiuni demonice, tot felul de primejdii şi nenorociri.

Perioada actuala se aseamănă mult cu oraşul păgân Lampsakos din sec. IV d.Hr. si cu primele secole de după Hristos(când creştinismul a trebuit să lupte împotriva idolatriei), pentru ca în zilele noastre păcatul a devenit o modă, teoriile materialiste despre lume sunt acceptate de majoritatea oamenilor, iar diavolul atacă fără ruşine prin variate erezii şi culte satanice.

Biserica Ortodoxă de pretutindeni îl sărbătoreşte pe marele făcător de minuni Partenie din Lampsakos, în fiecare an, pe data de 7 februarie.


Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu