duminică, 7 octombrie 2018

La final de Referendum

Neamul românesc a picat unul dintre cele mai importante examene (dacă nu cel mai important) din 1989 încoace. Rezultatul Referendumului arată starea în care a ajuns poporul român în momentul de fața în urma dezbinării, manipularii josnice din ultima perioada și de-a lungul anilor, a propagandei penibile, cât și a dezinformării.

Cu tristețe spun că ne așteaptă ani grei, căci imperialiștii sexomarxiști și ucenicii lor vor avea acum o misiune mult mai ușoară de a-și implementa agenda spurcată în spațiul public, în contextul în care noi, ca popor, nu am fost în stare de un DA covârșitor pentru ceea ce a lăsat Dumnezeu.


De altfel, cuvintele spuse de Părintele Justin Pârvu în ultimele zile ale vieții pământești sunt sugestive: "Poporul român… pentru poporul român este un cuvînt greu de spus. Poporul român este un popor biruit, pizmuit şi forţat, împins, fără stăpîn. Poporul e fără stăpîn, asta e drama cea mare. Toată lumea aceasta e fericită, e bucuroasă, are de toate, dar nu are cine să-i încălzească inimile, să-l poată menţine într-o unitate, aşa".

Vlad Herman

Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu