miercuri, 3 octombrie 2018

REFERENDUM 2018: La ce sectii pot vota cetatenii din Baia Mare. Vezi aici unde esti arondat

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 si 7 octombrie, intre orele 7,00 si 21,00.
Intrebarea care le va fi adresata cetatenilor si la care acestia trebuie sa raspunda cu ‘da’ sau ‘nu’ va fi: “Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?”.
Pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente poti gasit sectia la care esti arondat.

VEZI AICI LA CE SECTIE POT VOTA BAIMARENII
Vlad HERMAN, www.ziarmm.ro

Introdu e-mailul pentru abonare:

2 comentarii:

  1. Buna, va scriu sa va rog daca puteti sa postati un articol despre urmatorul clip si sa il ajutam si noi pe Dragonu’ in lupta lui pentru referendum si familia crestina, cei anti-referendum din comentarii depasindu-i pe cei pro, iar videoclipul ajung de la mai multe like-uri decat dislike-uri la mai multe dislike-uri decat like-uri (800 de like-uri si 1000 de dislike-uri).
    Acesta este videoclipul cu pricina in care rapper-ul Dragonu isi cheama fanii la vot ca sa voteze DA pentru familia traditionala:
    https://www.youtube.com/watch?v=RDtKlnX48qE

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara, am si eu o ultima rugaminte din partea voastra, daca va rog: am vazut ca ati postat videoclipul cu Dragonu. Ei bine, intre timp, acum cateva ore, a postat si Cedry2k un video pe pagina sa de Facebook cu un interviu de 14 minute legat de referendum in care apar el, Dragonu si cu doctorul Virgiliu Gheorghe, iar eu abia acum l-am vazut. Il puteti posta si pe acesta pe site, daca va rog?
    Doamne ajuta!
    Aici aveti link-ul filmarii:
    https://www.facebook.com/cedry2krueger/videos/2349972248408657/

    RăspundețiȘtergere