joi, 9 august 2012

Ce-i poate învăța Lady Gaga pe tinerii din România

Acest articol este o continuare a articolului: „Lady Gaga – Zeița unei culturi muzicale păgâne”.

Lady Gaga va veni în România pe 16 august 2012 în ziua în care Biserica Ortodoxă îi sărbătorește pe Sfinții Martiri Brâncoveni și la o zi după ce o sărbătorește pe Preasfânta Născătoare de Dumnezeu.

Au fost țări care s-au împotrivit venirii lui Lady Gaga. Au fost Biserici care au luat atitudine față de concertul acestei vedete deosebit de controversate, așa cum este Biserica Catolică și Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe din Bulgaria.

La noi nu s-a luat încă atitudine și concertul va avea loc. Totuși haideți să discutăm despre ce poate să-i învețe Lady Gaga pe tinerii care vor veni la acest concert.


În primul rând vreau să atrag atenția că această femeie este una dintre cele mai vizibile personalități ale lumii, și asta o dovedesc miliardele de vizualizări ale videclipurilor ei de pe YouTube. N-am greșit, am spus bine: miliardele de viziualizări. Doar unul din videoclipurile ei are peste 450 de milioane de view-uri. Asta înseamnă că poate influența ușor prin ceea ce prezintă: videoclipuri, interviuri, concerte, costumație, modă, idei, concepte, etc. Lady Gaga nu doar că poate dar a și influențat deja miloane de tineri din această lume.

Concluzionând analiza celor cinci videoclipuri din articolul precedent înțelegem că Lady Gaga vine în România:




  • să se promoveze pe ea însăși, făcând mereu orice pentru a ieși în evidență, pentru a fi originală. Vrea să fie superstar și face orice pentru asta, vrea să fie mai presus decât Madonna, Michael Jackson și Queen,iar milioanele de fani din întreaga lume îi dau curaj că-și poate realiza visul.


  • să promoveze libertatea fără bariere așa cum o înțelege ea: fără reguli, făre legi, fără moralitate, fără constrângeri.


  • să promoveze sexul ca instrument de plăcere prin care ne putem unii toți indiferent de cultură, tradiție, țarăm etc.


  • să promoveze sexualitatea în toate formele ei, spărgând barierele familiei și promovând lascivitatea, sexul cu oricine-oricând, orgiile sexuale, homosexualitatea, perversiunile sexuale, zoofilia, și multe alte forme ale desfrânării.


  • să promoveze renunțarea la orice formă de religie și credință, eliminând poruncile lui Dumnezeu și constrângerile de ordin moral, dând frâu liber imaginației și „iubirii” tinerilor.


  • să persifleze tot ce-i sfânt ca învechit și să promoveze o nouă religie: a celebrității, a idolatrizării vedetelor.


  • să promoveze păgânismul în forme pe care oamenirea le-a cunoscut de-alungul istoriei: închinarea la idoli, folosirea sexului ca ritual orgiastic, răul și binele ca două forțe ce se luptă pentru supremație, omul ca ființă irațională pe aceeași treaptă a creației cu animalul, etc.


  • să promoveze depersonalizarea lumii în care trăim promovând haosul, măștile, viclenia, multiple chipuri ale aceleași persoane, întunericul... în definitiv lipsa unei ordini în creație, lipsa unui Creator.


  • să strige în gura mare că toți suntem normali indiferent cât de anormali ne consideră societatea sau comunitatea religioasă în care trăim.

Ce-i poate învăța Lady Gaga pe tinerii din România ?

Îi poate învăța că Biserica Ortodoxă și credința ortodoxă, primită prin Botezul în numele Sfintei Treimi, și moștenită de la străbunii noștri, este o minciună, o vechitură...

Lady Gaga îi poate învăța pe tineri cum să se arunce cu capul în toate mizeriile lumii în căutarea „plăcerii” și a așa-zisei libertăți.

Lady Gaga este zeița unei culturi muzicale păgâne, care-l blasfemiază pe Dumnezeu.

Ar fi multe de zis, multe de analizat.... dar mă opresc aici, dând încă un citat din gura ei, care va grăi de la sine.Pe 11 octombrie 2009, la un marș al homosexualilor, despre care Lady Gaga a spus că a fost cel mai important eveniment din viața sa, declara și umătoarele: "Bless God and bless the gays!"

Traducere ar fi cam așa: Binecuvântat fie Dumnezeu și binecuvântați să fie homosexualii.

Concertul acestei femei este în totală contradicție cu credința și buna-cuviință a poporului român, care crede în Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, și care o are pe Maica Domnului și pe toți sfinții ca ocrotitori.

Credeți că Lady Gaga ne va izbăvi din păcat?


Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu