sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Copiii vaccinaţi sunt mai bolnăvicioşi decât cei nevaccinaţi!?


Un studiu recent a coroborat diferite alte studii independente, ce comparau copiii vaccinaţi cu cei nevaccinaţi. Toate arată că cei vaccinaţi au de doua sau chiar cinci ori mai multe boli ale copilăriei şi alergii decât cei nevaccinaţi. Bolile copilăriei avute în vedere de aceste studii sunt asmul, bronşita cronică. sinuzita, alergiile, eczemele, infecţiile auriculare, diabetul, dificultăţile de somn, migrenele, hiperactivitatea, epilepsia, depresia, dezvoltare înceată a vorbirii sau a locomoţiei etc.

În 1992, un grup din Noua Zeelandă numit Immnuization Awareness Society a supravegheat 245 familii cu un total de 495 copii, împărţiţi în 226 vaccinaţi şi 269 nevaccinaţi. Diferenţele au fost dramatice, copiii nevaccinaţi având mult mai puţine boli comune ale copilăriei decât ceilalţi. Un alt studiu, tot din Noua Zeelandă, făcut pe copii născuţi după 1977, a arătat că nici unul din cei nevaccinaţi nu a avut incidente de astm, pe când 25% din copiii vaccinaţi au fost trataţi de astm.

Doctorul imunolog Tatiana Obuhanici, autoarea cărţii Iluzia vaccinului, a contestat "dogma" conform căreia imunitatea este îmbunătăţită de vaccinuri. "Imunitatea", a explicat Dr. Obuhanici, "provine din expunerea la boli, fie contractate, fie nu". (Traducere şi adaptare după WorldTruth.tv).

Material apărut în numărul din octombrie 2012 al revistei Familia Ortodoxă

Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu